Press release

AMAB Hydraul erbjuder marknadens bredaste sortiment inom hydraulik, slang- och ledningskomponenter för OEM-kunder, serviceverkstäder, maskinimportörer, eftermarknad och MRO. Vi har en stark supportorganisation med lång erfarenhet som hjälper dig att välja rätt komponenter. Produkterna levereras ut från vårt huvudlager, från våra egna filialer samt från vårt distributörsnätverk som är rikstäckande och finns på ca 100 orter i Sverige. Våra ledord är Kvalitet-Kompetens-Tillgänglighet!

För att möta den starka efterfrågan på företagets produkter och tjänster öppnar AMAB Hydraul nu en butik i ”Bredden” på Bergkällavägen 31C (Sollentuna kommun). Butiken kommer att lagerhålla ett komplett sortiment av lednings- och hydraulikkomponenter.  

Vi ser ett behov i marknaden där kunderna efterfrågar kombinationen av kompetens inom hydraulik och kvalitetsprodukter tillgängliga direkt över disk, säger Peter Ternerot, VD AMAB Hydraul AB. 

Kunderna finns framförallt inom entreprenadmaskins- och lastbilssektorn men även inom industri, lantbruk och skogsbruk. Vår uppgift är att öka våra kunders effektivitet och lönsamhet genom att snabbt tillhandahålla rätt komponenter samt support på dessa. Vår webshop är öppen dygnet runt och är ett bra komplement till våra distributionsbutiker. Jonas Davidsson är etableringsansvarig för vår nya butik samt ansvarig säljare för Stockholmsregionen. Butiken kommer att bemannas av Anton Davidsson som har mångårig erfarenhet från branschen. Rekrytering av ytterligare personal pågår. 

I vår nya butik pressar vi hydraulslang och har komponenter samt maskinutrustning för att klara allt från 1/8” till 2” Exempel på andra produkter som kommer att finnas tillgängliga över disk:

  • Slang, kopplingar och adapters.
  • Snabbkopplingar inkl. marknadens bredaste utbud av Multifaster-kopplingar.
  • Tillbehör såsom manometrar, slangskydd m.m.
  • Sunfab lastbilspumpar inkl. tillbehör
  • Kugghjulspumpar och kugghjulsmotorer inkl tillbehör.
  • Tryck- och flödesventiler, väljarventiler, riktningsventiler och tillbehör till dessa.

För mer information kontakta Peter Ternerot, AMAB Hydraul AB

040-615 50 10, peter.ternerot@amabhydraul.se

Ladda ner pressbild (Foto Jesper Landby)

Ladda ner bild från butiken

Ladda ner press release (word) Ladda ner press release (PDF)